.

11 ian. 2013

Bănică Jr. și Andreea Marin divorțează?

Să vedem ce răspund cetățenii

În două minute am pus o întrebare la primii pe care i-am găsit pe Facebook: ce părere ai despre divorțul ăsta anunțat dintre Bănică Jr și Andreea Marin? Vă dau răspunsurile și după aia mai vorbim.

Cori (în concediu): Haaa?! Am auzit aseară, puțin, eu cred că Andreea Marin nu a mai suportat să o cheme Bănică pentru că mai există o Andreea Bănică pe lume, mai blondă și mai frumoasă și mai cântăreață decât ea! Fuuug la foc de tabără! Pa!

John: Am auzit și m-a tăiat căcarea!!!

Gabriel: Sunt numai ochi și urechi, mă pasionează...

Laura: Nu mă interesează

Cosmin (plecat din țară): Frate, abia așteptam să mă întrebe cineva, fraierii ăștia (suedezi n.a.) nu știu din astea! Le-am explicat eu că Bănică e ăla de-l imita Elvis! Da de Marin tot nu au înțeles. Da' io zic așa: ori se împacă, totul e făcătură mediatică... ori Marin se mărită cu Elan sau Dani Oțil! Nu are cum altfel... Sătui de femei, cei trei se decid să se convertească la homosexualism:)))

Cornelia (plecată din țară): Ce-ai mă care Bănică? ... Mi-am dat seama și io că-i Bănică Jr, da' mi se rupe! Și ce te-a apucat?

Daniel (plecat din țară):  Cine dracu mai e și ăsta?!
Te plictisești rău dacă te interesează toate nulitățile :))))

Geo (unchi): Sal puiule! Cred că totul e regizat. Bine, oamenii aveau de gând să divorțeze, dar dacă mai pot scoate și ceva bani din mediatizare de ce nu!!!???

Cezar: Ce divorț? Care Bănică? Nu știu nimic! Cine dracu mai e și ăsta?! La ce te referi?

Marcela: Mă lasă rece, dar de ce?

Ca să vă pun pe blog, de aia Marcela! Nu le-am spus oamenilor ce vreau să fac ca să nu-și gândească prea mult răspunsurile:) Oricum, în concluzie lumea de
pe Facebook nu-și bate capul prea mult cu treaba asta. Așa că, dragă Bănică Jr și dragă Andreea Marin, concluzia este că la 90% din cetățenii români din țară și din străinătate li se rupe de divorțul vostru de doi bani. Oricum, succes în acțiunea voastră și să ne anunțați și când vă căsătoriți din nou, pentru că acum lumea știe de ce-i întreb și să vedeți atunci înjurături...


 Poza e furată de la Cancan, dar se vede deja!
UPDATE: Cezar s-a supărat că nu am scris tot răspunsul așa că mă văd nevoit să completez. La urma urmei trăim în democrație și dacă omul are ceva de spus trebuie scris:
"Andreea Marin o fi dat de pulă mai tânără ! :))))))))))) Fuck em!" ... Am încheiat citatul

2 comentarii:

  1. Mai Capsu', acu recunoaste si tu ca nu toata lumea sarbatoreste divortul cu o vacanta exotica si in plus impreuna cu soacra ! :)
    De vina e doar Maruta+toata media ca le-au promovat divortul.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dacă pleca doar cu soacra în vacanță era știrea anului. vă dați seama că aveam știrea anului deja din ianuarie!?

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!