.

31 dec. 2012

Lamulțian 2013

Lamulțian pentru că e unul singur!

Cătălin Schipor, pretenul meu care lucrează la Libertatea (nu e vina lui!), a precizat corect faptul că 2013 este un singur an, deci trebuie să urăm Lamulțian, nu Lamulțiani! Așa că vă urez și eu Lamulțian 2013 urmând ca restul de ani să vi-i urez în 2014, 2015 etc.

Se termină un an la fel ca oricare altul. Ok, mulți au crezut că 2012 e un an special având în vedere faptul că trebuia să fie sfârșitul lumii. Dar iată că n-a venit sfârșitul lumii, dar a venit sfârșitul anului așa că să ne apucăm să tragem linie și să vedem ce și cum:
______________________________________________________________________

Ok, am tras linie și nu s-a întâmplat nimic! Personal trebuie să mulțumesc celor care au făcut tâmpenii anul ăsta și mi-au dat subiecte pentru blog, celor care au făcut pozele pe care le-am furat și le-am modificat adăugând texte sau fețe mai mult sau mai puțin cunoscute, celor de p'afară care au scris știri pe care la fel le-am furat și le-am tradus fără să le cer dreptul și, nu în ultimul rând, celor care au citit și s-au uitat pe poze ori aici, ori pe Facebook, ori de pe Twitter, ori de pe Toate Blogurile, ori de pe Google +. Câți "ori" am scris? 6?! Hai să mai scriu un ori ca să nu fie par... Ok, mai sunt multe mulțumiri de făcut dar începe Revelionul dacă mă apuc, așa că voi încheia mulțumind celor care, în toți acești doi ani de când funcționează blogul, au căutat aproape în fiecare zi pe net "cur păros". Cu câteva excepții în fiecare zi s-a căutat acest cur păros pe net și s-a ajuns la mine. Practic tot traficul pe blog mi se datorează acestui cur păros și a celor care-l caută neîncetat pe Google. 

Prin urmare nu trebuie să vă fie frică nici în 2013 de cenzură, nu băgați în seamă știrile referitoare la controlul internetului de către nu știu ce forțe obscure, nu puneți botu' la vrăjeala cu datele personale (oricum știe toată lumea cine suntem)! Cât timp se caută în draci pe net cur, păr, pizdă cu păr, chestii păroase, căcat, câcat, pupat în cur (toate sunt luate de la mine de la statistici, nu le-am inventat eu!) internetul în România este sigur. Eh, în momentul în care se va începe căutarea de lucruri serioase atunci da, avem o problemă și trebuie să ne gândim că cineva va încerca să pună bețe-n roate internetului, dar până atunci mai durează. 

În 2013 voi evita să mai scriu cur sau alte chestii (nici n-am scris despre cur, am scris despre pupincuriști și evident că nu aveam cum să evit cuvântul cur) ca să vedem dacă apar diferențe. Dacă nu apar înseamnă că libertatea netului va fi în siguranță și în 2014. Vă urez încă o dată Lamulțian 2013 și vă las să vă pregătiți pentru Revelion. Mulțumesc pentru atenție, la revedere.

Top 10 căutări de când am deschis acest blog. Mamaia nu se pune pentru că a fost căutată doar în 2011, curul în schimb a fost căutat și în 2012!!! Aici este vorba despre câștigătorul moral, dom'le!

4 comentarii:

  1. Căpşu', da cum de te-au găsit după "cur păros"
    Îmi pare scandalos!!! Dar numai tu ştii ce e cu adevărat! :))
    Oricum, un 2013 bun, cu realizări fără număr!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Căpsunică: multumesc.Multumesc, ca-i lasati timp, sa-mparta cu noi, nebuniile vietii :)
    Căpşunare: eşti genial. Eşti singurul, care are aceiaşi problemă cu anii, ca şi mine. Sper că nu se supără doamna, dacă te-mbraţisez virtual >:D<
    Bine, daca se supara, tu esti mai aproape.
    Sa fiti sanatosi si-un an, pe care sa-l puteti traversa cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai 78.600 de vizualizari deci ceva pe la jumatate de curiosi sau cur_iosi care privesc citesc sau se distreaza ca si tine pe seama nebuniilor care iti trec prin cap, prin suflet, prin cur.nu conteaza,important e sa te simti bine

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!