.

27 nov. 2012

Staţi liniştiţi

Nu se schimbă nimic!

Gata, s-a rezolvat! Grecii o să primească alţi bani şi se discută chiar despre o scădere a datoriei dacă nu de anularea unei părţi a acesteia. Nişte combinaţii cu dobânzile, cu reducerea debitului, cu achizitionarea unor titluri de stat, chestii cu care nu are rost să ne pierdem vremea. Important e că s-a rezolvat şi Antonis Samaras (Ponta al lor) i-a anunţat deja pe greci că azi începe o nouă zi şi a mai făcut vreo câteva anunţuri din astea, de politicieni de doi bani. 

De doi bani sau nu chestia e că doar ei ştiu ce s-a întâmplat noaptea trecută! Preşedintele Eurogrup-ului, Jean-Claude Juncker, a spus că negocierile au fost dificile dar la final toată lumea a fost mulţumită! Îneamnă că şi-au dat drumul cu toţii, bravo lor! Dacă nemţii n-au comentat nimic până la ora asta înseamnă că au avut şi ei orgasm, cu toate că e greu de crezut. Dar dacă totuşi a avut înseamnă că Grecia le are fraţilor, le are binidităt (vorba cântecului)!

Eu zic că de acum începe răul pentru noi. Bucureştiul a stat şi el pe net azi noapte, sunt sigur şi precis! Azi dimineaţă cred că s-au deschis şampanii, s-au aruncat confetti, s-a făcut sex în grup... Păi cum să nu te bucuri de o asemenea victorie, cum să nu te bucuri când vezi că Europa e prizoniera propriei prostii?! Adevărul e că ce putea să facă Europa la faza asta, să-i scoată pe greci din UE? Hai să fim serioşi... Faza cea mai tare mi se pare asta cu tăierea datoriilor stabilită de Troikă!!! Când au anunţat ăia prin America de Sud sau Islandezii că nu mai vor să plătească s-a urcat lumea pe pereţi, că comunişti, că pulii mei. Acum e ok, e o măsură europeană, cât se poate de capitalistă:))) Băh, proşti mai suntem, să mor io...

La Bucureşti înţeleg că e linişte, au plecat toţi acasă că erau mahmuri. Evenimentul a fost sărbătorit cum se cuvine şi toată lumea aşteaptă 9 decembrie să meargă la vot. Cine câştigă poate fura liniştit în continuare, nimeni nu se supără! Şi când vom ajunge şi noi să avem datoriile Greciei înseamnă cu suntem deja prea dezvoltaţi ca să ne dea cineva afară din UE! O să ne taie şi nouă din datorii, o să ne mai cumpere nişte titluri de stat, se mai găseşte câte ceva şi pentru noi. De dat afară din UE nu ne dă nimeni, staţi liniştiţi. La urma urmei cum poate să te dea afară din ceva care nu există decât la TV şi prin ziare?!

P.S.: Dacă aveţi posibilitatea să furaţi, furaţi fraţilor, dar să-mi daţi şi mie ceva că eu v-am spus că nu păţiţi nimic şi v-am făcut curaj, da?!


a arată România pe steagul UE! Suntem o stea, iar noi suntem nişte staruri, evident!

5 comentarii:

  1. O directiva sovietica de prin anii 50' spune ca daca te imprumuti putin devii un datornic iar daca te imprumuti mult devii un partener.
    Sau ceva pe acolo. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E drept, au si acum o forta militara convingatoare. :)

      Ștergere
    2. văd că dacă te împrumuţi de tot te ia lumea acasă şi te creşte...

      Ștergere
  2. Pai daca nu cresti, cum poti plati datoria??? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Haolio, mâncaţi-aş ochiu' tău ăla mov ... Da' cine crezi tu că oi fi ca să-ţi dau eu ţie parte din ce ciordesc din microbuze? Dacă vrei lovele, du-te la munca la ciordit capace de canal. Sau mai bine fă-te senator!

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!