.

26 oct. 2012

Căpşunarul şi condamnarea

Berlusca și-a luat 3 ani și 8 luni (așa se zice)

Bine, o să scape, dar nu asta-i problema, important e că în sfârșit cineva i-a dat în cap nenorocitului. Berlusconi a fost condamnat la 3 ani și 8 luni "in primo grado" cum se zice la italieni. E doar un prim pas, dar e un pas important după 10 ani de procese amânate, de neprezentări, de manevre avocățești, de legi "ad personam" și de alte căcaturi. Berlusconi este omul la care am auzit prima dată de "făcătura politică"! Băh, dar la ăsta era făcătură politică și când ținea un mafiot căutat internațional în casă și când declara Borsellino despre el că e un mafiot ordinar și când l-au fotografiat ăia cu curve la vilă și și când l-au descoperit ziariștii cu mega castel în Sardegna pentru care n-a plătit un cent de taxe în viața lui. Și nu numai, orice îi spuneai zdrenței ăsteia era făcătura politică a comuniștilor. Orice, idiferent ce, și dacă-i spuneai că e un frustrat ordinar care-și pune tocuri și se machiază ca să meargă să se întâlnească cu ăia la G7 tot comunist erai și îl atacai politic.

L-au condamnat pentru evaziune fiscală. Ca pe Năstase al nostru. Năstase care râdea cu gura până la urechi când l-a dat piticotul cu barca. Eram în Italia când a venit poponel în vizită la Berlusconi. Daaaa, erau un zâmbet amândoi! Mai mult ca sigur piticot îl învâța pe curuleț ce și cum să facă ca să se umple și el de bani! L-a învâțat bine, amândoi au făcut legi în așa fel încât și dacă merg la pârnaie tot rămân cu banii. Ok, nu-i problemă, bine că i-a oprit dreacu cineva înainte să se ducă naiba și România și Italia.

În rest nimic, noi ne căcăm pe noi în continuare. Acum vrem monarhie. Nu avem bani să asfaltăm 10 centimetri de stradă, dar vrem monarhie. În timp ce spaniolii și englezoii nu știu cum să scape de ai lor pentru că s-au săturat să plătească aiurea, noi vrem să-l punem pe ăla de 91 de ani să... Să nu se știe ce să facă, să doarmă pe el probabil, la fel cum dorm ăia în Parlament. Adică să avem și mai mulți din ăștia care dorm, cum se numesc, dormitori! Băh, nebunilor, lumea vrea o nouă formă de guvernământ, lumea vrea să voteze online, să-și spună părerea în legătură cu lucruruile care-o privesc în mod direct, să participe la viața politică altfel decât până acum. Lumea nu e împotriva politicii, lumea e împotriva politicienilor care au impresia că dacă i-a votat cineva pot face ce vor mușchii lor! Și voi ce vreți? Vreți un reprezentant al neanderthal-ului să vină la putere? Să vă iau puterea încolo și încoace. Să mă piș pe ea monarhie, republică, democrație și pe tot ce mai există la ora asta pe planeta asta locuită de nebuni. Ah, mai puțin pe elvețieni, că la ăia e altceva! 

P.S.: Are 91 de ani, mai dă-l în căcat de fosilă... O să-l puneți pe tron și moare dreacu! Și dacă moare să vezi lupte între moștenitori, ba că vrea ăla, ba ăla... Pe bune, așa e, am văzut eu într-un film! După aia trebuie să mergeți să faceți război între voi, să vă dați cu sabia-n cap... Știți să țineți o sabie-n mână?!
- Și zi dragă, cum e la pușcărie? E bine, să intru și eu?
- E bine, e bine! E mai greu când îți cade săpunul dacă nu ești obișnuit, dar te obișnuiești repede...


4 comentarii:

  1. Ptiu, bătute-ar focu' maică, da frumos mai e Bieluşconi ăla, sau cum i-o zice. Parcă ar fi moş Nicoară în tinereţe, iubitul meu de pe vremea lu' Stalin. Şi vai ce frumos şi bine mai îmi era pe vremea lui Stalin. Atunci era vodca trei lei litru' şi pachetu' de Naţionale un leu, să tot trăieşti, nu ca acu'. Da hai să lăsăm asta, că iar m-apucă setea. Şi ce spuneai? Vor să-l bage la zdup? Săracu'de el, că tare-i chipeş. Aşa se mai duse unu' şi iar rămăn singurică. Dar despre tine maică, ce spui? Eşti frumos? Văz că eşti dăştept şi-ţi place politica. Nu te faci tălică dictator? O să-ţi pună mamae tabloul pe perete şi o să îţi descânte de deochi de fiecare dată cănd te-oi gândi să ne pui o nouă taxă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt bune taxele, mamaie! trebuie luate 3 pe zi, înainte de masă!

      Ștergere
    2. Taxe? Alea ţi le las ţie, maică. Bucură-te de ele, că eşti tânăr şi frumos şi ai în faţă o viaţă politică lungă. Sper să ai parte de cât mai multe. Da să ştii că nu o să te votez ca să te faci dictator, dacă nu o să-mi promiţi, aşa cum a făcut Victoraş, că dai o lege ca să am reduceri când oi ajunge în rai la cartela de zahăr şi cârnaţi.

      Ștergere
  2. Ti-am pregatit un loc caldut la noi in celula!

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!