.

1 oct. 2012

Bunul român și dragostea de țară

Băh, da chiar toți sunt patrioți?

De 22 de ani tot ce se face în România se face în numele cetățenilor, din pur patriotism, din dragoste față de pământul natal și de vecinii de bloc și doar pentru că românii nu-și vând țara preferând s-o dea moca. Dacă vă uitați la panarama care s-a iscat în jurul Oltchim o să observați că până și investitorii străini care au participat la licitație tot din dragoste față de România au vrut să câștige! Ei nu pentru câștiguri au participat ci pentru că ne iubesc ca pe ochii din cap și pe noi și pe maidanezii din fața blocurilor noastre. Dan Diaconescu nu dă banii tot din iubire de țară, iar guvernul de cinstiți USL nu-l dau la rahat pe Diaconescu tot din patriotism exagerat. Ponta a plagiat tot pentru că e un bun român, dar hai să nu stăm acum să ne batem capul cu fiecare iubitor de țară în parte.

Problema e că deși toată lumea iubește România și îi vrea binele lucrurile ies de tot rahatul de fiecare dată. Ca să nu spun că prea mult patriotism te poate duce la pușcărie, așa cum s-a întâmplat în cazul marelui patriot Adrian Năstase de exemplu. Așa că m-am gândit să fac un apel pe care cu siguranță l-au făcut și alții dar n-au fost ascultați. Vreau să apelez la toți românii, la toți străinii, la toți alienii să nu mai iubească România, să nu mai fie patrioți, să-și vândă țara, să vândă orice se poate vinde pentru că eu cred că o să fie mai bine decât acum. Nu mai vreau să aud de patriotism, de dragoste, de istorie, de nimic. Dacă până acum toți îndrăgostiții ăștia de România au făcut dezastru, poate unii care urăsc țara asta, care nu vor s-o vadă și n-o suportă nici dacă ar rămâne ultima țară de pe Pământ o să facă lucruri mai bune!

Foarte tare! Ce, nu știți că e drapelul României? Știți, nu-i așa? Păi vedeți...

5 comentarii:

  1. Aşa, aşa! Vând, maică, vând tot! Uite acuşica o să merg să vând vre-o două-trei roabe de pământ din fundu curţii, başca şi un braţ, două de bălării de pe maidanul din spatele căşii. Le dau ieftin, că-i criză! Mă întreb însă şi eu, uite aşa ca proasta... Oare o mai vrea cinevasă cumpere ceva de la noi? Apropo - pânzele alea din poză - nu te sui tălică pă ţevile alea să le dai jos, să-mi fac şi eu o fustă, ca să ies cu ea la balul din sat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bey Kapsunaru, Eu suntem Ahmed care iubeste femei la Romania mult, Are multe si frumoase si auzit ca tu vinde femei. Ahmed are bani multi face saltea la Kapsunaru cu ei Daca KApsunaru aduce femei frumoase, Ahmed iubeste, Ahmed plateste.

    RăspundețiȘtergere
  3. vand apartament 2 cam.tomis nord cumparatorului recompensa :mama

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!