.

28 sept. 2012

Senzațional, extraordinar, incredibil...

S-a găsit apă pe Marte!

Curiosity, robotul ăla urât cu spume pe care l-au trimis ăștia pe Marte, a găsit apă, în pulii mei! Bine, nu în pulii mei a găsit apă, a găsit pe Marte, evident! Gata, Curiosity a găsit, NASA a confirmat, lumea a pus botul. Ăștia câțiva care nu credeți chiar nu contați, așa că nici nu vă mai acord spațiu editorial cum ar veni. Cică apa izvorăște de pe la vreo 5000 metri înălțime și curge cu circa 3,5 kilometri pe ora. În fotografii se văd pietre rotunjite exact ca alea de prin râurile noastre și cică totul a pornit de la o piatră de care s-a împiedicat robotul ăla nașparliu mergând așa ca prostu pe planeta roșie. S-a împiedicat și a dat cu nasul de o piatră șlefuită de apă! Robot prost să fii noroc să ai (NASA nu voi)!

Dar să lăsăm chestiunile astea că nu sunt importante. Importantă este noua afacere care se poate dezvolta pe Pământ: apă de pe Marte îmbuteliată pentru cretini! Păi vă dați seama?! Nu vă dați? Lasă că-mi dau eu și pentru voi. Păi dacă tâmpitele alea de dive (sau cum le zice) plătesc un sac de bani pentru o sticlă de apă de pe nu știu ce rahat de iceberg imaginați-vă câți bani o să-mi dea mie când o să mă apuc să vând apă de pe Marte îmbuteliată la 0,5! Singura problemă este numele, pentru că nu-mi trece nimic marțian prin cap...


Pentru că să-i spun "Apă marțiană plată" sună cam de doi lei și nu poți vinde o apă de doi lei cu 20 de euro! După aia să-i spun Qanik® Pure, Glace, Arctic și să pun marțian pe lângă iar nu merge pentru că sunt deja fumate de pământence și de pământeni mărcile astea. Mă gândeam la ceva mai extraterestru de genul P3PO, cum era în Războiul Stelelor! Să-i spun H2OM (M de la marțian, ovcors), sau cam așa ceva! Chiar nu știu, chiar nu-mi trece nimic prin cap. Oricum, trebuie ceva luxury care să-i prostească rapid pe papagali și să bage-n ei apă chioară marțiană până nu mă umplu de bani de nu mai știu ce să fac cu ei.

P.S.: Dacă aveți de gând să-mi propuneți nume românești vă spun din start că nu mă interesează. Păi o vedeți voi pe una ca Madonna să dea 30 de dolari pe o sticlă de Martatica, sau de Izvorul Marțienilor? Hai să fim serioși... Trebuie ceva mai franțuzesc așa, de exemplu Emarțian sau Merrțier!
Băh, bine că nu se mai folosesc din astea, că dacă se mai foloseau vă dați seama până unde trebuiau să meargă săracii copii sau nepoți ca să umple sifoanele cu sifon din ăla făcut cu apă de pe Marte?!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!