.

25 sept. 2012

Banii Geoană, banii!

Prostănacul se întoarce - partea I

"Senatorul Mircea Geoana va candida la alegerile parlamentare din decembrie sustinut de USL, pe locurile PSD, a declarat, marti, presedintele social-democrat, Victor Ponta, copresedinte al Uniunii, citat de Agerpres."

Așa face prostănacul, candidează pe locurile PSD? Băh prostănacule, păi nu mai sunt mafioți, băh, ăștia de la PSD? Nu mai e valabilă declarația din 22 noiembrie 2011? Iaute ce spuneai: "... din păcate, acest partid, atâta vreme cât e condus din umbră de domnii Iliescu şi Năstase, nu are nici o şansă de reformă. (Iliescu şi Năstase) ... au pus în fruntea partidului o marionetă pe care o manipulează şi care, la o vârstă atât de fragedă, are o foarte mare lipsă de caracter. A fost vorba de o decizie anunţată, domnul Ponta şi-a pus demisia pe masă, şantajând colegii cu un risc de instabilitate în partid“. Ai uitat prostănacule? E pe net dacă vrei să-ți aduci aminte, e pe toate ziarele online, iar dacă vrei să găsești scris mergi la Bibliotecă și găsești ziarele tipărite la vremea aia.

Mai vorbea prostănacu' și de mafia din PSD, despre câte a făcut el pentru partid și l-au dat ăia la rahat, despre cum îi iubește pe unii din PSD, dar nu poate face dragoste cu ei pentru că nu-l lasă mafioții etc. Ah, apropo de "marioneta" din fruntea partidului: băh prostănacule, tot Ponta e în fruntea partidului, fraiere! Păi ce faci, candidezi pe listele partidului condus de marioneta pusă de Iliescu și Năstase? Incredibil! Tu nu ești prostănac, băh Geoană, ești prost de-a binelea!

Hai să-l dăm dreacu pe papagalul ăsta că e o pierdere de timp. La urma urmei e bine, dacă se găsesc destui idioți să-l voteze poate-mi dă și banii! Ăia 25000 de euro pentru care m-am întors în România. Bine, dacă nu-i iau de la mortu' ăsta îi iau de la zdreanța aialaltă, de la Dan Diaconescu! Cretinul ăla dă doar 20000, dar sunt buni și ăia. Îmi deschid o firmă de înjurat nenorociți din ăștia care candidează pe liste și pe toți ăia care-i votează. Cum candidează o zdreanță cum îi înjur! Cum votează unu' o hahaleră din asta cum îl înjur și pe el! Poate o să vă întrebați cum o să fac bani cu firma pe care o deschid?! Simplu: o să iau fonduri europene pentru formarea alegătorilor români ca să-i formez să nu mai voteze în viața lor cu prostănaci din ăștia, cu extraordinari, cu hahalere, cu mafioți, cu... Mai bine o să iau niște fonduri europene să-i formez să nu mai voteze deloc!

P.S.: Hai băh, că glumesc! Votați cu cine vreți că nu stau eu acum să vă țin contul. Cât despre imbecilul ăla de Geoană să candideze sănătos, nu mai pot eu. Eu n-am fost să-i votez pe ăștia de la mine din partid, doar n-o să mă intereseze acum pe mine cu cine votați voi, cine candidează, care-i mafiot, care e prostănac etc



0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!