.

28 aug. 2012

Căpșunarul și incredibilul

Războiul abia acum începea și voi habar n-aveați!

Știu că toată lumea cu scaun pe cap (sau în cap) a răsuflat ușurată după ședința de ieri din Parlament. Gata, s-a terminat, Băsescu la Cotroceni, Poantă la Victoria și cu asta basta. Ne-am gândit că măcar o lună de zile scăpăm de aberațiile astea cu suspendări, referendumuri, rahat, pișat etc. Cei câțiva grei de cap care aveau de gând să continue circul au fost puși la punct în cele din urmă de ăia cu capetele mai ușoare. Până și eu m-am liniștit deși am realizat că nu fusesem deloc neliniștit! Doar mi s-a părut că sunt agitat, dar în realitate nu eram...

La ce vă gândiți acum?! Că ce bine că s-a terminat circul, că să trecem la lucruri serioase, la economie, la finanțe, la sectorul privat, la... Stați liniștiți, fraților! Habar n-aveți voi! Nu s-a terminat nimic și noroc cu mine că m-am uitat unde trebuie că altfel vă lua uraganul pe nepregătite. Venea țunamiu' peste voi și habar n-aveați! Băăăh, vă cădea meteoritul în cap și voi dormeați pe-o ureche, atât de dezinformați erați. Dar vă înțeleg perfect pentru că și eu eram în aceeași situație și doar un noroc chior m-a făcut să... Practic m-am găsit la locul potrivit în momentul potrivit cum se spune.

Dar hai să vă scot din ceață ca să nu vă apuce palpitațiile de atâta nerăbdare. Așadar, când toată România ofta ușurată că s-a terminat circul cu suspendarea și până și Hrebenciuc dădea like la treaba asta eu mă plictisisem și mă gândeam să sting televizorul. După ce mă plictisisem cu Ghișe pe B1 am zis să dau și pe Realitatea, dar și la ei tot Ghișe. Pe Antena 3 era Ghișe filmat din altă poziție, iar pe RTV era publicitate. Am așteptat să se termine publicitatea pe RTV și când l-am văzut iar pe Ghișe am zis să mă duc să mă arunc pe geam. Dar când l-am auzit până și pe Ghișe că a zis că e ok pentru moment, că să vină Băsescu la Cotroceni că i-o coace el altădată, am zis să nu mă mai arunc și să mai am răbdare până la toamnă. Și aici vine norocul: în loc să apăs pe butonul de OFF am apăsat din greșeală pe ăla care schimbă canalul! Vorba românilor: prost să fiu noroc că am! Noroc că am OTV în televizor, fraților! Dacă nu dădeam din greșeală pe OTV habar nu aveam ce ni se pregătește în pulii mei! Ce credeți voi că scria mare cât capul meu (am TV din ăla mai mare, cu lichide) pe ecran la OTV?! Nici măcar nu vă trece prin cap, nu-i așa? Hai că vă zic, scria cam așa: PPDD și-a propus ca obiectiv principal să-l dea jos pe Băsescu de la Cotroceni! 

Incredibil! Deci nici măcar nu ajunsese ăla la Cotroceni înapoi și ăștia deja luptau să-l dea jos de acolo! Băh băiatule, băh fato, băh... Nu se poate așa ceva. Când toată lumea credea că e gata, că lucrurile intră cât de cât pe un făgaș normal, când până și Ghișe abandonase lupta de clasa a patra, la OTV războiul abia începea, fratele meu! Ăia imediat au dat la rahat programul lor de 100 de mii de puncte, la gunoi cu promisiunile de 20000 de euro, cu ciocoii, cu Oprescu, nu și-au mai schimbat imnul pe anul ăsta, n-au mai vorbit cu morții la telefon, de Elodia nici nu mai vorbim și au trecut la noul punct 1 din programul politico-aeriano-pontic: să-l dea jos pe Băsescu care probabil habar n-avea la ora aia că e iar președinte! Incredibil!

Nu vă ascund faptul că azi am intrat pe site-ul PPDD și vă mai dau o veste importantă: Dacă vreți să vă râdeți, dar să vă râdeți până vă pișați pe voi, intrați pe site-ul PPDD. Nu numai că blogul meu e minciună, dar și Kamikaze, TNR sau Videobash sunt vrăjeli pe lângă site-ul ălora! Băh, vă râdeți de vă căcați pe voi, pe bune:) Uite, vă dau doar un exemplu din ce scrie acolo ca s vă faceți o idee. Scrie așa: "Vreți să fiți mai cinstiți? Votați PPDD!". Mhuuuuuooooahahahahahahahaha! Nu se poate așa ceva, nu se poate, cred că-mi închid blogul și mă angajez la ei. Nu se ridică glumele mele la nivelul lor, dar poate-și fac milă și de mine! Domnu' Dan, pot să învăț, prind repede, vă rog frumos mult de tot! Incredibil...

4 comentarii:

  1. =)))

    ppdd=glume si dispozitie oricand si oriunde
    Excelent comentat, Capsunare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta-i propaganda pt D.D.
    Nu se face asa ceva!!! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. măcar de le-ar face toată lumea propagandă cum le fac eu...

      Ștergere
    2. Caterina de Medici avea o vorbă:
      "Nu contează că te înjură sau te laudă, important este să se vorbească despre tine"
      E din amintiri, aşa că citatul s-ar putea să nu-l fi reprodus cu exactitate, dar sensul este acelaşi.

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!