.

10 iul. 2012

Căpșunarul și inițialul

Inițial am vrut să...

... -i dau mure lui Mircea Badea pentru faptul că i-a numit pe românii plecați afară: "Ștergătorii de cururi de spanioli și culegătorii de căpșuni externe...". Evident că, cel care dă cele mai adânci limbi în cur lui Felix (după Domnu' Gâdea, evident) după ce acesta face treabă mare și treabă mică, nu putea să se exprime mai bine de atât referindu-se la românii plecați afară. Cum v-am spus, inițial am vrut să mă agit, să-l fac cu ou și cu oțet, dar după aia mi s-a aprins beculețul: băh, păi stai băh așa că la ăsta se uită o grămadă de tăntălăi din afară! Mamă câtă lume nu mi l-a lăudat și mi l-a ridicat în slăvi. Eh, în cazul ăsta sper că nu vă lepădați de el cum a făcut Iuda ăla cu Iisus! Eh nu, continuați să vă uitați la el că doar de aia v-ați luat antene satelit din România, ca să vă uitați la Antena 3 și la Mircea Badea! Succesuri!

...-i dau mure lu' Marian Mocanu, liderul PSD Italia! Acesta a declarat că românii plecați nu trebuie să voteze pentru că nu trăiesc în România și că nu știu ce. Ok, dacă era după mine pe idiotul ăsta nici nu-l mai primeam vreodată în țară, că doar nu trăiește aici! Și sper ca italienii să nu aprobe dreptul de vot pentru străini pentru ca unul cum e Marian Mocanu să nu mai voteze în viața lui. Dar, ca și în cazul lui Mircea "Limbiîncurluifelix" Badea mi-am amintit cum m-am certat eu cu niște cretine de românce din Italia (care sigur se uită la Mircea Badea) și care-mi explicau mie cât sunt de buni și de minunați reprezentanții românilor din Italia, în special o șulfă care a candidat consilier pe nu știu unde dreacu (exact ca și sfânta aia de Ramona Bădescu). Așa că mă bucur că Marian "Capdelemn/piatră" Mocanu a zis așa ceva! Sper ca tuturor celor care se uită la Badea și votează din ăștia ca Mocanu să le fie suspendat dreptul de vot. Nici măcar Asociația de locatari să nu-i mai lase să voteze și să plătească ca boii fără să știe măcar ce-au plătit.

... -i dau mure poporului din străinătate care se uită la Mircea Badea și votează capete de lemn/piatră ca Marian Mocanu. Dar după aia mi-am amintit că ăștia trimit bani în țară, bani care ajută România să pară cât de cât ok în fața lumii. Așa că de ce să mă cert eu cu poporul, că doar eu nu sunt idiot ca Mircea Badea și nici nu am capul din lemn/piatră ca Marian Mocanu?! Trimiteți bani, dragii mei, trimiteți cu încredere! Lasă, că Mircea a zis și el în glumă, că doar știți că e glumeț... Iar Mocanu tot așa, a zis-o pentru politică, că doar știți și voi cum e cu politica și cât căcat trebuie să mănânci ca să reziști într-o funcție...

P.S.: Dacă are cineva chef să comenteze ceva la adresa mea (eu sper că nu, dar nu se știe niciodată) vă rog să încercați să evitați termeni ca frustrat, invidios, sărac, bani, băsist, ratat, caută-ți ceva de făcut, du-te la muncă... și mai sunt câteva, dar nu mai stau acum. Vreau să văd dacă a apărut ceva nou pentru că de astea sunt sătul de ani de zile. Improvizați băieți, improvizați și voi cum face Badea, ce dreacu!
Din păcate nici pe ăștia nu-i veți mai putea vota! Pentru că dacă nu vă lasă să votați pentru referendum bănuiesc că nici în toamnă nu mai puteți vota! Sau atunci e ok?! Cum e Badea, se poate la toamnă? Ia, să-l întrebi pe Felix...

3 comentarii:

  1. Ca de la un basist la un basist, ai dreptate! Corect 100%!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nota 10...nimic pro-politic...doar o insiruire a unor fapte observate...

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!