.

11 iun. 2012

Hai partidu'!

PLM a câștigat tot ce se putea câștiga!

Vreau să-i felicit cu această ocazie pe toți susținătorii și membri PLM care au făcut posibilă câștigarea acestor alegeri. Ca fondator al Partidului Liber Mișcător doresc membrilor și conducerii partidului, în special președintelui de onoare, cât mai multă putere de muncă pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor de partid, pentru realizarea obiectivelor care vor poziționa țara noastră pe un loc fruntaș în întrecerea... Cred că am greșit, asta cu întrecerea era mai demult! Oricum, felicitări.

Știu că am promis că nu mai scriu de politică dacă iese iar Mazăre primar la Constanța, dar încă nu a ieșit! Încă se ceartă dacă a luat 60% sau 65% din voturi așa că mai am timp câteva minute să vă povestesc despre succesul PLM-ului la alegerile locale din acest an, un succes despre care s-a discutat și la televiziune!!! Pentru că da, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, la televiziune s-a spus adevărul, în sfârșit! Radu Banciu a declarat în direct pe B1 TV că PLM este adevăratul câștigător al alegerilor!!! Degeaba s-au chinuit alte televiziuni să prezinte tot felul de irsoape, de exit puluri și alte aberații din astea, pe B1, la emisiunea Lumea lui Banciu s-a spus clar și răspicat: PLM-ul e pe val! Dacă nu mă credeți vă rog frumos să vă uitați de la minutul 52.14 al înregistrării emisiunii. Dacă doriți vă puteți uita la toată înregistrarea, dar dacă vă interesează numai Partidul Liber Mișcător atunci ăla e minutul de la care se discută.

Cam asta am avut de spus. Ne vedem la alegerile din toamnă, atunci când PLM va propune o lungă listă de candidați, listă aproape de trei ori mai mare decât a celorlalte partide. Veniți aproape de partid, susțineți PLM cu toate că, dacă nu mă enervați, nu veți avea niciodată șansa să deveniți membri ai acestuia. Inutil să vă mai spun că PLM este singurul partid din lume care permite oricui să-și deschidă o filială indiferent de măriamea ei. Poate fi în străinătate, în țară, filială județeană, comunală, de cartier și chiar de apartament! Nu contează, important este să fim cât mai mulți susținători și să avem cât mai mulți membri! Mai jos vă pun niște probe incontestabile din care reiese victoria istorică a unui partid care nu a cheltuit decât 60 de lei pentru campania electorală (adică un abonament internet din ăla)


Iată Exit Pul-ul care demonstrează faptul că PLM este cel mai puternic și mai dur partid din România
 

6 comentarii:

  1. Sa fie intr-un ceas bun aceasta victorie detasata a PLM.
    Sau folosit "pastile electorale" pentru intarirea PLM?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristi ti-a zis omul clar ca a folosit doar un abonament de net de 60 de ron.
      Totusi e cam dubios, al meu ma costa 40 ron tot in Constanta.
      Dar ce "pastila electorala" iei cu 20 ron?

      Ștergere
    2. domnu', domnu', cu tot cu tembeliziune! în realitate sunt 55, dar așa îmi place mie să exagerez:)))

      Ștergere
    3. Radule, nu stiam ca "pastilele electorale" de intarire a PLM costa si oricum cine declara adevarata suma bagata in campanie, doar nu o fi chiar castigatorul?

      Ștergere
  2. Ma inscriu si eu in PLM, ca da bine la sondaje :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred că-ți dorești:) intră un picuț să vezi cine sunt membrii:)) mai bine rămâi doar susținător că e mai sigur:))

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!