.

21 iun. 2012

Căpșunarul și împușcătura

Sunt expert în trageri cu arma!

Poate vi se pare incredibil, dar nici eu n-am știut treaba asta până aseară. Până aseară am crezut că sunt cel mai prost trăgător cu arma din istoria omenirii, dar fapte pe care nu le pot descrie aici (pentru că am promis să nu mai discut de politică) mi-au dat încredere în mine poate mai mult decât trebuie. 

O să vă explic de ce sunt expert în trageri cu arma. Am tras exact de două ori în armată cu 7,62-ul din dotare, armă cu pat rabatabil pentru că eram prea șmecher ca să prezint onorul cu caricatura aia cu pat fix și cu baionetă. Eram 6 inși în toată unitatea care aveam pat rabatabil, așa că la trageri ne-au dat arme cu pat fix ca să nu ne rupem capetele. Eu nu mi-am rupt capul, dar mi-am spart un deget din cauza faptului că am ținut mâna aiurea pe armă. La un an după armată am aflat că eu ținteam și cu ochiul greșit, în sensul că pe partea dreaptă trebuie să te uiți cu ochiul drept, dar eu mă chinuiam să mă uit cu stângul deși n-am priceput nici până astăzi de ce făceam asta. Poate pentru că cineva care acum ia o pensie de peste 5000 de lei era la fel de imbecil ca și mine, dar eu măcar aveam o scuză...

O să vă întrebați cum dreacu de se dă ăsta mare expert când el și-a bulit și degetul și se mai uita și chiorâș la țintă?! Eh, vă mai spun ceva ca să vă mirați și mai tare: într-un an de zile am tras doar de două ori! Și ca s-o luați razna complet vă spun că am tras de două ori câte... 3 cartușe! Da, așa e, am tras 6 gloanțe din alea într-un an de zile! Sunteți stupefiați îndeajuns? Nu? Hai că acum vă sparg de tot: am nimerit ținta cu toate cele 6 gloanțe nene! Eh da, degeaba vă smulgeți părul din cap, vă scoateți unghiile din carne sau alte chestiuni din astea neplăcute. Am fost de două ori la tragere într-un an, la prima mi-am spart degetul după primul recul, dar așa plin de sânge am nimerit în condițiile în care mă mai uitam și cu ochiul greșit la țintă! La a doua am tras alte 3 gloanțe tot cu ochiul aiurea, dar măcar am scăpat cu mâinile întregi! Dar absolut toate cele 6 gloanțe trase de mine într-un an de zile au lovit ținta! Bine, nu în mijloc acolo, dar oricum fraților, să nimerești în condițiile de prostie totală pe care vi le-am spus mai sus de la sute de metri e ceva, nu?!

Așa că-mi pare rău că sunt expert, dar asta e. Puteți să vă ofticați cât vreți, puteți să faceți recurs, să mergeți la CEDO, la unde vreți voi. Sunt cel mai bun, nimeni nu-mi poate lua asta. Iar celor care contestă spusele mele le pun următoarea întrebare: dacă eu nu sunt expert că am nimerit de la mare distanță ochind cu ochiul greșit, cu o armă care nu era a mea, cu un deget plin de sânge din cauza reculului etc, atunci cine e? Unul care nu nimerește ditamai căpățâna de la 2 centimetri cu un pistol care-i aparține? Hai să fim serioși...


2 comentarii:

  1. Ce rău sînteţi, domnu Căpşunarule! Cît cinism! Nu vă gîndiţi la familia omului Adrian Năstase, la soţia sa, la cei doi fii ai săi, la casa lor din Zambaccian, la vila de la Cornu, la Audi-urile nou-nouţe din garaj, la conturile din bancă, la imaginea partidului PSD, la imaginea României în lume, la ce zic colegii lui de la Asociaţia de Vînători şi Pescari din România (AGVPR)? Şi, nu în ultimul rînd, nu vă gîndiţi la primarul dvs, domnul Mazăre, care ar putea ajunge într-o zi în aceeaşi situaţie cu această justiţie din România?

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!