.

13 iun. 2012

Căpșunarul și Euro 2012

Dacă n-am avut ce face și am promis...

... acum trebuie să-mi țin promisiunea! Pentru cei care nu știu despre ce este vorba am promis eu că, dacă iese tot Mazăre primar la Constanța, nu mai scriu nimic de politică pe blog. Și a ieșit tot el, așa că nu mai scriu. Am zis, am zis!

Uite, pentru început (că tot sunt și eu partener media la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski) o să vă pun un link ca să vă culturalizați puțin. Poate nu aveți chef să mergeți să vedeți spectacolele, dar cine știe, după ce o să citiți despre ce este vorba vă schimbați ideile. 

Gata, am pus link așa că acum nu știu ce să vă mai spun... Dacă politică nu e, nimic nu e, nu-i așa? Adică aș avea ceva, dar mi-e teamă că se poate interpreta că e tot politic și după aia mă acuzați că nu-mi țin promisiunile! Stați așa că mă sună cineva... Uite, m-a sunat cineva și mi-a spus că nu se interpretează nimic. Bun, atunci o să vă povestesc despre o stradă, o stradă care are o istorie strâns legată de Euro 2012, adică de meciurile alea de fotbal de la televizor. Vă pun niște foto și după aia vă explic.
Ceea ce vedeți în imagine nu este nici Popreaca de Sus și nici Ciorogârla de Jos, este strada Ion Rațiu din Constanța, orașul de la Marea Neagră pe unde trec aproape toți românii în drum spre Bulgaria unde-și fac concediile. Strada este în curs de asfaltare dinaintea alegerilor... Băh, tâmpit mai sunt, numai politică am în capul ăsta sec al meu! Deci, reformulez, strada se asfaltează dinainte de începerea Euro 2012! Asta am vrut să spun. Motivele pentru care încă arată așa nu le cunosc, dar eu bănuiesc că au foarte mare legătură cu rezultatele de la fotbal! Eu zic așa: ori ăia care lucrează la stradă au uitat de ea după victoria Rusiei împotriva cehilor, ori locuitorii de pe Ion Rațiu fac parte din galeria Ucrainei și firma care lucrează la stradă e supărată pe ei pentru șeful acestei firme are un văr în Suedia! Așa cum bine știți Suedia a luat-o de la Ucraina, lucru pentru care până și eu am fost supărat. Repet, vă rog frumos să nu începeți cu tâmpenii de genul "și-a văzut cineva saci-n căruță și nu-l mai interesează" pentru că nu are nici-un fel de legătură cu asta. Mai mult ca sigur are legătură cu scorurile de la Euro 2012.

Nu ne rămâne decât să așteptăm o victorie a României la campionatul ăsta european de fotbal că poate așa o să fie toată lumea fericită și le termină și strada la ăștia să pot merge și eu liniștit cu mașina până la centrul de diagnostic Mrini, ăla unde se uită la tine ca să vadă dacă-i mai vezi. Pentru că de vreo 2 zile tot umblu pe la ei și-mi rup mașina care e deja ruptă ea de felul ei. Și să nu începeți acum cu comentarii din alea că să mă duc la alții, sau că s-o iau pe altă parte! Nu, mă duc la ei pentru că sunt ok (gurile rele spun că sunt printre cei mai buni din oraș!) și vreau să merg pe Ion Rațiu pentru că așa sunt eu al dreacu!

Apdeit: Pe la 11 jumate erau doi cu o basculantă și un compactor din ăla care se mișcau pe acolo. Dar era o căldură de nici eu n-aveam chef să mă uit la ei, d-apăi ei să mai și muncească... Și noaptea nu se poate munci în România pentru că nu e trafic, iar fără trafic ce distracție mai e?!

P.S.: Cum adică România nu participă la Euro? Hai băh, ce dreacu, am văzut eu cum se ceartă ăștia care să meargă la Bruxelles! Uuups, n-am zis nimic!

4 comentarii:

  1. Super !!!
    Uite imi fac si eu campanie electorala aici:
    http://covorul-meu.blogspot.ro/2012/06/castigati-un-covor-curatat-si-proaspat.html
    Ce parere ai ?

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!