.

7 iun. 2012

Căpșunarul și alegerile

Ai pagina actualizată? Poate te votez!

În primul rând cred că observați că blogul s-a culturalizat ca să zic așa! Diseară la 19.00 e Nabucco a lu' Verdi la Oleg Danovski, în caz că vă interesează.

Eu nu știam până acum 2 minute cu cine să votez! Sincer! Cine mă cunoaște poate-și imagina că gata, ăsta votează cu ăia pentru că e băgat cu ei, etc. Eh uite că nu! Nu votez pentru simplul fapt că nu mai există ei, cei pentru care m-am băgat acolo! În realitate s-ar putea să votez cu cineva dintre ei, dar rămâne de văzut! M-am gândit în felul următor: ăla pe care-l văd că se ocupă de pagina de internet primește votul meu! Nu mă interesează nici pui și pixuri, nici transport gratuit, nici promisiunile de Rai pe Pământ, nimic. Mă interesează doar atât, să-și fi actualizat pagina de net de curând!

Gheorghe Donţu (PER), Cristina Dincu (PRM), Dumitru Gavari (PNGCD) și Sorin Horaţiu Belu (PV) nu există. Dai de ei doar pe paginile ziarelor online care le-au publicat interviurile și fotografiile, în rest zero virgulă zero.

Gheorghe Dinu (PP-DD) - are site, dar e ceva legat de meseria lui, de avocăția lui, nu are treabă cu alegerile sau chestiuni de genul ăsta.

Ion Stoica (ACDR) - are blog pe care a scris ultima dată pe 18 mai 2012, atunci când ne-a explicat într-un fel de ce candidează. Eu bănuiesc de ce, dar nu stau acum să vă povestesc și vouă.

Radu Ștefan Mazăre (USL) - blog actualizat la data 20 ianuarie 200...9!!! Pe site praf. Nici măcar campanie electorală nu-și face, iar dacă dai click la rubrica Știri se deschide o pagină goală.

Claudiu Iorga Palaz (UNPR) - aici poate nici n-ar trebui să intru, dar am zis că discutăm doar despre online: ultima știre este un comunicat de presă pe care-l știam, din 5 iunie 2012! La campanie foto găsim ceva de prin august 2011, iar la video ceva din 7 mai 2012.

Christian Gigi Chiru (Alianţa pentru Constanţa) - lăsăm la o parte culorile și Alianța asta ciudată și trecem la site. Ultima știre datată 24 aprilie 2012. E un articol din Ziua referitor la o propunere a PDL. La campanie slăbuț, ultima foto fiind de prin martie.

Marcel Bouroş (candidat independent) - destul de inteligent cine se ocupă de online-ul la nene ăsta! Îmi place! Nu există știri, dar există niște video de pe la Prima Constanța pentru care însă trebuie să o întreb pe Luminița în ce dată au fost făcute cu exactitate. Data publicării pe YouTube 6 iunie 2012, deci calde, calde! Oricum, site-ul e clar de campanie și trebuie s-o faci pe detectivul ca să vezi dacă se ocupă cu adevărat cineva de el în fiecare zi.

În concluzie voi vota cu... Băh, da creduli sunteți băh! Păi chiar credeați că vă spun eu cu cine votez? Păi votul e secret, băi nene băi! E scris și în Constituție: "vot universal, egal, direct, secret şi liber!". Așa scrie la Constituție! Secret și liber e votul, ați auzit? Și de ce să vă spun eu cu cine votez? Poate voi nici măcar nu mergeți să votați așa că ce vă interesează...



4 comentarii:

  1. Bravos... naţiune! Dă-i 'nainte, stimabile, că-i zici bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am inteles asta la Bouros http://cristi.mirea.eu/2012/05/doua-din-campania-electorala/, dar intre timp a invatat lectia.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu tot nu știu cu care hoț să votez....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi spun eu şi... mergi la sigur!

      Fără compromisuri

      Dintre candidaţi, cel potrivit –
      Că ne-am săturat de ticăloşi –
      Este cel de toţi blagoslovit:
      Cel mai sincer, dintre... mincinoşi!

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!