.

27 mar. 2012

Căpșunarul și vestea

Cu care să încep, cu aia bună sau cu aia foarte bună?

Hai, dă-o dreacu pe aia bună că nu ne interesează. O să încep cu aia foarte, extraordinar de bună!
N-am mai scris de vreo 2 zile pe blog tocmai pentru că am așteptat o veste extraordinară pe care să v-o vestesc. Adică nu puteam să vin în fața voastră cu o chestie despre care vorbește toată lumea, am vrut ceva mai deosebit, mai quality ca să zic așa. Că despre Boldea în Kenya, cum îi bagă Mazăre în datorii pe constănțeni pentru zeci de ani și despre cum papagalii ăia care lucrează la Berlusconi l-au lăsat pe ăla fără site s-a mai vorbit.
Mă gândesc totuși să vă pregătesc pentru știrea asta extraordinară și asta pentru că e posibil ca pentru mulți dintre dumneavoastră să fie un șoc. Mai exact pentru multe dintre dumneavoastră. Adică sunt mai mult ca sigur că pentru multe! Pentru ei, adică pentru mulți, chestiunea pe care stau să v-o povestesc pate deveni chiar o problemă, dar sunt sigur că știința și tehnica va găsi soluții și pentru treaba asta.

Deci să începem... Trrrrrrrrrr tam tararam, tîtîtîtîtî tam tararam, dudududuuuuuu, dudududuuuuuu, dududuuduuuuuuuuuuuuuuuuu, nie nienieneeee! Doaaaaaaaamnelor, domnișoaaaaaarelor și domnilooooooooor! Cu deosebită plăcere vă anunț că a fost rezolvată una dintre cele mai grave probleme a omenirii! Problema dacă lungimea contează a fost rezolvată! Gata, nemulțumitele vor fi prea mulțumite, iar cele care era mulțumite până acum o vor lua (probabil) la fugă! Totodată vor fi create noi locuri de muncă și asta deoarece se naște o nouă piață: piața tecilor și a suporților pentru că nu știu unde dreacu o să le ținem...
Lunar!!!
Site-ul ăstora, în colaborare dreacu știe cu ce cercetători, a rezolvat-o pentru totdeauna cu lungimea. Deci lungimea nu mai contează stimați cititori și mai ales stimate cititoare! Cred că vă dați și singuri seama că, la 10 cm lunar garantați, în doar 3 luni de zile se ajunge la dimensiuni maxime chiar dacă în chiloți nu exista nimic până acum! În 6 luni se depășește orice limită a bunului simț, iar într-un an cred că toți bărbații care au urmat tratamentul sunt văduvi.

Dar asta e, femeile și-au dorit-o! Nu degeaba scriu și oamenii ăștia pe site-ul lor că "Toate femeile pot fi împărţite in cele care iubesc penisuri mari şi cele care încearcă să o ascundă!". Așa că, dragele mele, asta e acuma. Personal vreau să urmez sfaturile acestui site vreo 24 de luni. Nu știu exact ce voi face cu peste 280 cm de pulii mei, dar de ce nu?! Că așa pot să întreb și eu de ce-și cumpără lumea jeep, sau telefoane care mai de care, sau haine făcute prin China cu 2 euro și vândute cu 2000 de euro... Dar eu nu întreb, așa că nici voi să nu mă întrebați (că oricum nu știu ce să vă răspund).

P.S.: Singura chestie ar fi aceea că s-ar putea să apară o nouă problemă globală a omenirii. Rezolvată asta cu lungimea ar putea apărea alta: aia cu adâncimea! Și atunci o să ne întrebe cercetătorii: "Ce credeți, adâncimea contează?"... Și la 280 cm ce ași putea să răspund, frate?!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!