.

18 feb. 2012

Căpșunarul și filmele de comedie

America, China și Europa, o parodie de zile mari
Nu știu dacă ați văzut filmul America, China și Europa!? Nu-l găsiți pe torrent-uri și nici la cinema sau la TV nu e difuzat. E o parodie de film, te piși pe tine de râs dacă reușești să-l vezi. Dacă vreți vă fac un rezumat! Nu stau să vi-l povestesc pe tot că oricum nu are rost și poate unora nici nu le place genul ăsta de film.
 
Filmul începe cu America, o fată frumoasă, cam curvă și cam proastă ea așa, dar căreia îi plăcea să s'agite! Adică nu gândea prea mult, dar făcea! Principala dușmancă a ei era o altă curvă, una Uniuneasovietica. Urâtă rău bagaboanta, frate, și și perversă. Dar nici nu începe bine filmul, moare asta și rămâne doar fii-sa, una Rusia, la fel de urâtă și curvă ca și mă-sa. Între timp, o vecină de-a lu' Uniuneasovietică asta, una China, a descoperit că se fac bani buni cu prostituția și a început să practice și ea. Dar China asta își lua clienții în alt mod, le făcea masaje, le dădea așa cu tot felul de mirosuri pe la nas și, la sfărșit, le lua și puțini bani, așa că clienții au început să vină grupa mare la ea.
 

America s-a luat de ea când a auzit de faza asta! Că ce gura mă-tii faci făh zdreanțo, că cum faci să iei așa puțin, că nu știu ce. La început China nu i-a zis, dar până la urmă s-a prins și proasta aia de Americă cum stăteau lucrurile: China avea sponsor pe unu', Statuchinez, un nenorocit care lua bani de la copiii mici din cartier și dacă vreunu comenta îi dădea și-un tanc peste bot! Atunci America s-a gândit să facă la fel și s-a dus la ea în cartier și a vorbit cu unu' Danoiputemobama! Și i-a zis că, băh, ia sponsorizează-mă și pe mine, dă-te dreacu! Doar că la ăla-n cartier copiii nu prea mai aveau bani, așa că s-a apucat de tipărit niște lovele că oricum nu-l controla nimeni pe el.
 
Și, uite-așa, America și China o făceau pe curvele toată ziua deși ele erau sponsorizate pe la spate de Danoiputemobama și de Statuchinez. Cam așa e filmul. Ah, am uitat să vă zic că în film mai era o curvă, una Europa! Dar asta se prostitua de multă vreme și era cam obosită. Și asta cerea bani mulți la clienți, le tăia la ăia factură, ștampile, plătea TVA-uri, ce mai, era vai de mama ei până peste cap. Așa că, după ce America și China au început să aibă fiecare sponsor, Europa asta a rămas fără clienți, fără bani, fără chiloți-n cur, fără nimic mai exact. Și, din cauza șocului, ea nu numai că nu s-a apucat să-și caute un sponsor din ăsta care să fie măcar în stare să falsifice niște bani, ba a început să taie și mai multe facturi, și mai multe ștampile și a mărit și TVA-ul ăla pe care, oricum, îl eludau toți clienții.
 
Cam ăsta e, pe scurt, rezumatul la film. Vi-l recomand și vă asigur că nu vi l-am povestit pe tot! Filmul este mult mai lung și are mult mai multă acțiune. Are și foarte multe scene porno așa că atenție cu copiii, cu astea.
 
P.S.: Cineva m-a întrebat ce e de râs la filmul ăsta pentru că am zis la început că e o parodie. Păi e de răs situația, mai ales cea a Europei. Proasta aia nu-și dă seama că societatea aia capitamunistă în care trăiau curvele alea de America și China și pe care și ea încearcă să o adopte la final, nu e decât o glumă proastă, menită să ducă și mai multă corupție și sărăcie. Ea credea că sponsorii ăia iau banii de la copiii cuiva din cartier și le dă la alea, dar când își dă seama că copiii erau practic ai curvelor e deja prea târziu: filmul se termină și urmarea... cine știe dacă o mai apuca să joace în partea a doua...
O bucățică din filmul original pe care v-o arăt și dumneavoastră ca să vedeți că filmul e pe bune, nu e vreo invenție de-a mea!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!