.

19 ian. 2012

Căpșunarul și manifestațiile - partea doi

E rândul Constanței, faceți loc...
Ce vă voi prezenta în continuare n-o să vedeți nici la TV, nici în ziare și nici măcar la Radio. Ce vă voi prezenta o să-l facă pe Dan Diaconescu să-și bage gheara-n gât, pe Voiculescu în... ochi, iar Realitatea TV și RTV o să-și dea seama, în sfărșit, ce prostie au făcut când s-au despărțit, pentru că acum nu mai pot concura cu unul ca mine...
Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, stimați transexuali, blogul Razbunarea Căpșunarului are deosebita plăcere sadică de a vă prezenta (bat tobele bum buribubum) Constaaanțaaa manifesteaaaazăăă la Bucureești!!! Uieee! Ridicați mâinile, picioarele și urechile în aeeeer!
Sub îndrumarea singurului român care a câștigat locu' trei la un concurs de samba chiar la ei acasă (Radu Ștefan Mazăre, ăvcors), un grup de manifestanți atrași de faptul că autocaru' e moca până la București (dus, că de întors rămâne de văzut) au plecat deja spre capitală ca să se manifesteze. Poate chiar au ajuns, motiv pentru care mă grăbesc să vă arăt niște fotografii live pe care pot să vă zic doar că le-am furat de pe travelblog.org.
Vă doresc vizionare plăcută și fără pauze publicitare.





P.S.: Poate nu găsiți nimic de răs în toată vrăjeala asta a mea, dar țin să vă precizez următorul lucru: chiar nu e!

Un comentariu:

  1. partea proasta e ca Mazare nu si-a stiut niciodata masura! a avut norocul orbului, doar atat!

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!