.

9 ian. 2012

Capsunarul si bancurile

Bula si-a schimbat numele
Stiati? Nu stiati? Va zic eu atunci: Bula si-a schimbat numele pentru ca nu mai radea nimeni de el. Adica cine se mai rade azi daca ii zici bancuri cu Bula? Nimeni! Dar daca va zice cineva bancuri cu Van Ropmuy va radeti? Poate nu, dar macar ascultati cu atentie! Asa ca Bula si-a schimbat numele in Herman Van Rompuy.
Si acum sa va intreb eu: il stiti pe ala cu Van Rompuy cand vrea sa evite recesiunea in zona euro? Nu? Cica Van Rompuy vrea el sa evite recesiunea in zona euro. Si vine la sedinta de Consiliu UE si zice ca ca sa evite recesiunea tarile UE trebuie sa faca investitii, sa stimuleze consumul si sa stimuleze cresterea de locuri de munca! Oahahahahaha! Oaaaahahahahah! Tare! Adevarul e ca bancurile cu Bula cand se numea Bula nu erau asa de tari ca astea de acum, cand se numeste Van Rompuy. Cred ca cel mai mult au ras belgienii la bancul asta, mai ales ca le-a fost respins bugetul pentru o amarata de diferenta de zero virgula ceva la suta pana la 3. Cred ca belgienii se tavalesc pe jos de ras. Sigur rad si altii, mai ales spaniolii, italienii, grecii si ungurii. Noi inca zambim, dar o sa ne tavalim si noi cat de curand.

Cine nu a inteles bancul si nu l-a bufnit inca rasul sa mearga sa i-l explice un grec, un spaniol sau un ungur. Sigur o sa-l inteleaga dupa aia. Dar eu cred ca romanii, cu simtul umorului superdezvoltat mai ales in perioada sarbatorilor, au inteles deja de ce trebuie sa se rada la bancuri din astea cu noul Bula: pentru simplu' fapt ca la un banc bun se rade, bah!
P.S.: Va ziceam si cine sunt noii Itic si Strul, dar mi-e teama sa nu ma acuze cineva de rasism! Adica de ras insistent...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!