.

20 ian. 2012

Căpșunarul și Antena 3

Lovitură de la 11-12 metri
Eu am mirosit ceva în legătură cu caricaturile astea de la Antena 3 încă de pe vremea când mă uitam la ei de p'afară. Aveam și eu MaxTV din ăla ca tot românu', dar nu neapărat pentru ProTV sau Antene ci pentru Sport.ro care, pe vremea aia, dădeau meciurile din Serie A. Între timp am renunțat și la MaxTV și la Pro și la Antena 3 și la televizor. În schimb, Antena 3 nu a renunțat la caricaturi și, pentru că la TV le merge cu idioțeniile, au continuat și în rețea cu ele. Doar că aici nu le mai merge. La TV nu le puteam spune nimic că nu poți să vorbești cu televizoru', dar aici se schimbă treaba! Aici e teritoriul meu (cel puțin pe blog la mine, aicișa).
Iată cu ce știre vine Antena 3 pe site-ul lor de "specialiști în știri". Așa se numesc ei: Antena 3, specialiști în știri!. "Agitaţie bizară în conturile familiei Udrea-Cocoş. Se pregăteşte ministrul să-şi mute bunurile în străinătate?". Mi-a atras atenția știrea nu pentru că era vorba despre Udrea ci pentru că era vorba de mutat bunurile în străinătate. Adică nu se știe niciodată cum are omu' nevoie să-și mute niște bunuri și mă gândeam să aflu și eu cum se face. Dacă nu pentru mine măcar pentru vecinii mei, sau pentru cei care mă citește pe blog (bine, și pentru cei care mă citesc, hai, treacă de la mine).

Știrea care se dorea a fi o bombă se fâsâie după primele rânduri pentru că toată agitația cu Băsescu și cu conturile lui Udrea sunt preluate de la ghimpele.ro! Ca un adevărat ziarist de investigații mi-am suflat imediat nasu' și am luat urma! Am tastat cu nasu' veveve ghimpe și, când se deschide, altă bombă cu eugenii! Cică știrea e preluată de la carieramedia! Băh să-mi trag una! Să nu deschid eu direct site-ul lu' ăia?! Pfuuu! Veveve cariera... Nu se poate! Pe ăștia îi anunță ziare com și bursa zvonurilor. Pe ziare e vorba de niște datorii CFR așa că nu se transferă nimic în străinătate, iar pe goagăl nu am găsit decât o singură bursă a zvonurilor, din alea politice! La ăștia ultima știre cu Udrea e din 2009, iar ultima actualizare e din 2010! În rest nimic.
Deci, dragii mei trei anteniști, ce să vă zică tata! Multă sănătate în noul an, fericire, bucurii și cam atât. Putere de muncă nu pot să vă zic pentru că din asta... cam pauză. Voi cu munca de ziarist nu aveți treabă! Poate zugravi la Felix, dar specialiști în știri... Să fim serioși fraților, nici măcar specialiști în știrile altora nu sunteți!
P.S.: Poate nu ați priceput, băh otrăvurilor, că în România nu citesc știrile pe net toți bivolii! Bivolii au site-urile lor pe care voi puteți băga știri că oricum nu interesează pe nimeni! Uite, luați exemplu de la realitatea.net care au înțeles cum stă treaba: la TV se uită cine se uită, pe net e mai greu puțin! Iaute care-i ultima știre pe realitatea: "O practică studenţească: Cum să trimiţi o clonă să dea examen în locul tău"! Vezi bă Gâdea ce se bagă pe net? Studenții sunt în sesiune tati, nu stau să citească caricaturi de știri cu mutări de bunuri conform ghimpele, care în realitate e conform cariera și care, la final, nu e nici măcar conform unui amărât de zvon... 
Cu scuzele de rigoare păpușilor Muppet's...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!