.

11 dec. 2011

Capsunarul si teoriile

Cine v-a zis ca matematica e stiinta exacta?
Bah, numai prostii se invata in scoala frate! De exemplu pe mine m-au invatat toata viata ca matematica e o stiinta exacta, ca cu numere, ca cu nu stiu ce... Hai sa fim seriosi, nu mai invatati dom'le copiii la prostii d'astea. Ia, copii, hai sa facem o meditatie sa va explic si voua cum e cu stiintele astea. Deci, se iau urmatoarele cifre: 9, 10, 12, 2011, 29, 26000. Ie exacte? Ie! Acuma o sa ziceti ca sa tac dreacu' din gura ca nu mai am ce comenta! Buuun! Ia sa le punem in urmatoarea problema: Se ia un grup de 9 persoane si se baga la parnaie pentru 29 de zile pe data de 10.12.2011. Ok? E exact? Este, pentru ca au scris si ziarele de treaba asta. Dupa aia se iau 26000 de euro de la fraieri si se dau la baiatu' lu' unu' dintre aia 9 smecheri arestati pentru toate nemerniciile pamantului. Mai e exacta matematica? Nu mai e frate!

Teoria nu este a mea, ea apartinand unor mari matematicieni de la Consiliul Judetean Constanta condusi de Nicusor Constantinescu care este. Deci in timp ce Militia (le zic militieni pana nu-l prind pe ala din cauza caruia a facut jurnalista Ioana Popa accident) ii salta pe interlopii lu' Mustafa si pe el insusi la Mangalia, Nicusor&Co aprobau la Constanta ajutor in valoare de 26.000 euro pentru baiatu' lu' Mustafa care trebuie sa se opereze nu stiu pe unde prin Turcia.
Asa ca sa nu mai veniti la mine si la alti copii sa ne ziceti tampenii cum ca matematica e stiinta exacta si alte prostii din astea. Deci nu mai exista nici o stiinta exacta, sa fie clar!
P.S.: Daca mai adaug si teoria mea conform careia unu cu una fac minim trei atunci cred ca merita cei 25 de lei pe ora pe care vi i-am luat din portofel pentru meditatie (fara sa va dati voi seama, evident!)
Alte teorii la care lucrez eu acuma! Dar nu stiti voi d'astea...

2 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!