.

19 oct. 2011

Capsunarul si Televiziunea

Multumim televiziunilor de la Bucuresti ca ni-l arata si noua pe primar...
Mai era Neptun TV care mai dadea din Constanta... Dar acum si Neptun TV a devenit televiziune nationala! Chiar face angajari pentru Bucuresti daca va intereseaza... cameraman si nu mai stiu ce reporteri. Cu toate ca e televiziunea lu' Mazare nici macar ei nu mai dau stiri despre primarele Constantei. Adica pulii mei, macar atat meritam si noi, nu? Pai de ce sa-mi spuna frate Antena sau B1 ce-a facut Stefan prin Madagascar cand puteam sa aflam noi primii? De ce? Nici macar la stirile despre primaru' nostru nu putem sa avem acces primii? Asta e frati constanteni...
Suntem vai de capu' nostru. Noi nu mai avem nici CTV, nici Neptun... Altii au! Ma uit la Navodari ca au televiziune care da stiri cu primaru' lor! La Medgidia au si aia! Nu stiu la Mangalia daca au, dar nu cred ca acolo au nevoie de asa ceva... Tusac nu prea face nimic interesant ca sa-l dea cineva la televizor, in afara de festivalu' ala cu muzica obositoare. Dar la Constanta? Pai daca nu face Stefan al nostru niuzuri cine sa mai faca nene?! Si noi nu aflam nimic. Stiam din ziare ca a plecat in Madagascar, dar ce-a facut acolo, cu cine s-a dat in barci, a zburat cu parasuta aia, n-a zburat... Nimic! Adica pulii mei, am fi vrut si noi sa stim daca Stefan e ok, daca a patit ceva... Ca sa stam si noi linistiti! Dar nimic fratilor. Am urmarit pe Facebook, pe blog, pe site-ul Primariei... Zero!
Noroc ca in seara asta au dat astia de la televiziunile din Bucuresti... Stefan e bine, sanatos, s-a intors. A adus filme cu maimute, poze cu banane, niste sireturi impletite si alte gageturi d'astea. Lucruri ieftine ca cica e ieftin sa mergi in Madagascar. Avionu' e vreo mie jumate si dupa aia ce-ti mai trebuie p'acolo. Acuma eu stiu ca daca mergi la resort-urile alea pe acolo ai pus-o, dar banuiesc ca Stefan a stat la vreun bordei din ala sapat in nisip si acoperit cu frunze de palmier. Probabil unu' cum isi face ala de la Discovery care haleste gandacii cu fulgi cu tot. Zic si eu, de unde dreacu sa stiu'... Daca aveam o televiziune la Constanta poate aflam si eu ce-a facut primaru'! Dar asa...
P.S.: Poate face careva vreo televiziune din asta locala sa-l informam si noi pe primar ca nu avem de unde sa luam informatii despre ce face el cand pleaca cu parasuta!

Un comentariu:

  1. ... îmi place cum scrieţi. Am creat pe facebook un grup. Se cheamă "IDEI". Aş fi onorat să faceţi şi dvs. parte din acest grup. Să publicaţi, de exemplu, linkuri cu postări de pe acest blog. Dacă veţi fi de acord să veniţi în acest grup, va trebui să mă adăugaţi ca prieten pe facebook - Gheorghiţă Toma.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!