.

24 oct. 2011

Capsunarul si procesul

Oahahaha! Te dau in judecata online, da-te dreacu!
Baaaah! M-am scos! Care ma mai 'nervezi te dau in judecata imediat! Instant! Deschid netu' si pac, iti ard o cauza peste ochi de nu te vezi! La Shanghai s-a deschis primul Tribunal on-line frate! Evident ca chinezoizii au ciordit ideea americanilor pe care au adaptat-o la zilele noastre! Si in America exista niste chestii d'astea, dar e mult mai greoi si mai de tip vechi! Chinezu' a facut la fel ca cu Smart-ul pe care, desi l-a copiat cuvant cu cuvant, e cu totul altceva! Pentru ca Smart-ul lor e electric spre deosebire de ala a lu' Mercedes/Swatch care scoate fum si face zgomot.

Deci Tribunalu' e online, dispune de serviciu text si voce si ai user si password pe care le poti folosi o singura data. Procesul se discuta online si totul vine inregistrat. Partile pot trimite Curtii documente sau acorduri scrise si semnate. Daca nu te intelegi cu ala pe chat atunci iti descarci niste formulare pe care le completezi si le trimiti la judecator si ala iti raspunde online in 15 zile! Daca o sa aiba succes sistemul o sa fie extins prin toata China! Cred ca la faza asta poate a venit timpul sa-i mai copiem si noi pe chinezi... Voi nu credeti?

Un comentariu:

  1. eu n-am vazut nimic copiat de la chinezi, in afara de vechiul praf de pusca :) cred ca daca le copiem acest sistem, ne dau in judecata "on line" :)))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!