.

19 sept. 2011

Caspunarul si descoperirea

Cand sa aflu si eu s-au dus dreacu'
Bah, eu de cand am venit in Romania tot auzeam de USL. USL in sus, USL in jos... Bah, zic sa ma uit si eu la TV, la Realitatea, sa vad si eu USL! Cand ma uitam ii vedeam pe Ponta si pe Crin, pe care, la cata politica stiu eu, ii stiam drept sefi la FSN respectiv noul PNL. Ce nu vazusem eu si nu cunosteam era chestia cu PCu'! Am inceput si eu sa intreb in stanga, in dreapta... in centru (ca cunosc si d'astia) nimic. Cineva mi-a zis ca s-ar putea sa aiba ceva legatura cu Voiculescu! Cu Felix? Aha! De aia nu-i vedeam eu la televizor pe PCii astia! Nevastaaaaa, da pe Antena 3!

Am dat de cateva ori pe Antena 3 pana mi s-a acrit de Radu, de Ciutacu si de domnu' Gadea. N-am vazut frate nici PC nici Voiculescu. Pulii mei, ma gandeam ca unu' care are televiziune si are si partid o sa bage din 3 in 3 secunde reclama la el! Nimic. Tot Ponta de la FSN si Crin de la noul PNL apareau de dimineata pana seara. Am abandonat televizorul si m-am bagat pe net ca-i mai simplu de aflat una, alta. Sunt prieten pe Facebook cu 6788 de reviste, ziare, televiziuni, radio-uri, sateliti, etc... Nimic bah! Tot cu Ponta si Crin bagau astia cand era vorba de USL . Nimic PC, nimic Voiculescu! Bine, in afara de faza cu turnatoria pe care o stiam dinainte sa plec din tara. Aia nu se pune... aia o stie toata lumea. Am zis e clar, asta cu PC nu exista. E o inventie de-a lu' nea Nelu, o gogomanie menita sa induca puterea in eroare. Va dati seama ca pedelistii au stat mult timp cu inima stransa de frica acetui PC! Acest partid stealth, care, desi face parte din USLu' care ne ameninta in fiecare zi cu Basescu, nu se vede niciodata!
Dar iata ca tot netu' ma scoate din prostie! Ma salveaza sa cad de fraier in fata oamenilor destepti, aia care politica o halesc dimineata cu lapte, in loc de cereale... Aia care sunt specialisti nu numai in USL, dar si in PDL si in cam tot ceea ce se termina cu "e". Pe net am aflat cine sunt PCii, cine-i conduce si ce vor ei, frate! Iaute stire de azi, 19 septembrie, o data care imi va ramane in memorie ca ziua in care nevasta-mea mi-a reprosat: "auzi mah, tu daca nu-ti aduc eu aminte ca pe 18 e aniversarea casatoriei noastre nu-ti aduci aminte?"... Lamultiani mie si lu' nevasta-mea pentru ieri! Sper ca lamultiani se zice ca nu vreau sa ma certe iar (ca cine stie cum se ureaza la faze d'astea?).
Deci, pe net, am aflat ca PC are un presedinte, are organizatii judetene si ca partidu' chiar vrea sa candideze la alegeri! Moaaaa! Ce tare, frate! Cum se numeste presedintele, cine face parte din organizatii si ce candidati propun ei nu mai are rost sa va zic pentru ca, dupa ce m-am chinuit atata timp sa aflu ce si cum cu partidu' asta, aflu
acum ca ei vor merge singuri la alegeri, separat de USLu' pe care-l cunoaste toata lumea de la Antena 3 si Realitatea TV. Asa am eu ghinion in viata... Cand sa aflu si eu ce si cum, ba se desfinteaza, ba se cearta intre ei, ba nu stiu ce... Adica sa nu pot sa ma remarc si eu cu o stire bomba despre PCu' asta! Sa zic si eu "Soc! Nu stiu cine (ca nu-l stiu dupa nume) face parte din PC!" Pac, boom, trosc... Sa se-nebuneasca canalele de stiri, sa fac trafic din ala de nebuni, sa ma sune agentiile de publicitate de pe tot globu'! N-am bah sanse... Cu d'alde astia!?
P.S.: Eu am zis mai demult ca USL o sa se duca dreacu' pana la urma, ca o sa-nceapa sa se certe ca chiorii de la liste! Acuma imi zice un vecin ca, cu toate ca o sa se-ntample asa, tot o s-o iau in mana pentru ca au mai zis nu se mai stie cati inaintea mea treaba asta! Inainte sa vin eu in tara! Vezi bah, n-am bah noroc, bah... S-o ia dreacu' de Uniune Social Liberala ca m-am saturat sa mi-o ia toti inainte cu previziunile astea... 

Bah, si i-am zis lu' Daniel Constantin asta sa mai termine cu tampeniile. Programul electoral se spune tare, raspicat, sa se auda! Nu prin raport scris la urechea fiecarui alegator in parte ca nu mai suntem frate pe vremea mea!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!