.

30 iul. 2011

Capsunarul si evolutia

Homos imbecilus idiotus bous
Va zic pe scurt pentru ca e uichend. Stiu ca nu o sa mergeti la plaja pentru ca e naspa afara, dar poate vreti sa faceti si voi sex cu nevasta dupa o saptamana de munca! Sau poate cu amanta! Sau poate cu amantul... in sfarsit.
Exista o specie care contrazice teoria evolutiei lu' nea Darwin. Exista un monstru care a rezistat la toate glaciatiunile, epocile de piatra, lemn, ata de papiota etc si care a ajuns pana in zilele noastre! Este atat de monstruos, de idiot si de imbecil incat un bou are IQ-ul de 6 miliarde de ori mai mare decat al monstrului asta! Dupa marimea excrementelor pe care le lasa in urma se pare ca monstrul are si o familie numeroasa si la fel de monstruoasa ca si el! Cercetarile continua si, in lipsa unui anunt... chiar asa! O sa-mi deschid o firma de publicitate si o sa fac niste panouri luminoase din alea mari! 60 de metri pe 200 de metri! Si pe ele sa scrie luminos: "Care nu pune in tomberon masa-i curva si tatsu-i bulangiu!" Mai tineti minte? Functiona in pulii mei cand eram copii... mama cum functiona!
Poate daca erau pline...

Sau poate a lasat sa vada lumea ca se descurca... sa moara dusmanii sau asa ceva...

Un comentariu:

  1. problema pubelelor tip "mazare" este cam asa: de ce sa urce trei trepte sa puna sacul sau galeata cu gunoi in tomberon, cand e foarte simplu sa le arunce de la distanta direct pe plasa! ce daca se vede de la etajele superioare sau daca pute sau daca se varsa pedelaturi?!? intreaba si vanzatoarele de la magazinele vecine, sa vezi ce te flituie daca indraznesti sa le ocupi timpul cu observatii despre cum sa arunce gunoiul :)si sta, ca vine vremea pepenilor si sa vezi laturi aruncate peste tot...

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!