.

9 iun. 2011

Capsunarul si ecologia prin parcuri

In atentia SRL-urilor, SA-urilor...
...'reati ai dreacu de corporatisti
... si altele! La Constanta va convine sa calcati iarba doar daca sunteti simplii cetateni ca sa platiti mai putin! Daca esti persoana juridica ai pus-o! Platesti mai mult! Asta e. Deci daca aveti CUI si numar de inregistrare la Registru' Comertului mai bine stati dreacu' pe banca. La persoana fizica neautorizata ii convine ca ala daca vede gaboru' isi ia codu numeric personal si scapa! Dar daca va prinde pe voi e nasol. Pana va strangeti voi dosarele cu sina, stampilele, toate certificatele de pe pereti, computerul, imprimanta (daca aveti xerox e si mai nasol) si va mai anuntati si secretara sa fuga e tarziu! Va prinde. Sa nu zic ce se intampla daca va prinde astia intr-o sedinta. E grav! Mai ales daca e o imparteala de dividente nu va crede nimeni cand strigati "fugiti!" ca aia n-o sa puna botu' ca vine politia, dar o sa zica ca vreti sa impartiti banii in mai putini! Treaba voastra!
Si daca va prinde o sa trebuiasca sa platiti amenda. Si sa vezi circ! O sa platiti si bugetara o sa uite sa va treaca in catastif si dupa 6 luni va treziti ca tre' sa mai platiti odata! Si dupa aia telefoane pe la contabil, cauta hartiuta care face dovada platii, drumuri pe la organele competente, cozi, nervi etc. Sa nu veniti la mine si sa ziceti ca nu v-am zis! Daca vreti sa calcati pe iarba la Constanta mai bine vindeti actiunile sau inchideti frima. Ca om simplu iti permiti sa mai arunci un picior pe unde apuci, sa mai scuipi niste coji de seminte pe jos, mai o cutie de bere pe langa tomberon, o punga... ca persoana juridica e nasol!
P.S. mai lung: Eu am mai zis ca nu votez Mazare, dar nici nu rup cosurile de gunoi pe care le-a pus in tot orasul! Politica nu are nici-o treaba cu cutia goala de Cola sau cu punga de la sendvici. Si ca sa inteleaga toata lumea ca eu nu amestec chestiile intre ele ii fac o propunere primarului: pe panourile alea mari unde scrie "Acest parc a fost construit cu fonduri bla, bla, bla si cu sprijinul Primariei si a Consiliului..." sa stearga tot si sa scrie asa: "Daca distrugi acest parc si arunci gunoiu' pe jos sau calci pe iarba sa te ia dreacu' de nenorocit ce esti si daca ai firma sa dea Dumnezeu sa dai faliment si sa te urmareasca DNA-ul toata viata! Si vezi ca daca te prinde politia o sa te puna sa te dezbraci in chiloti si sa faci curat in tot parcul, sa pui iarba la loc si lumea o sa scuipe coji de seminte in capul tau pe care tot tu ai sa le strangi si le duci la cos! Semnat primarul Radu Stefan Mazare si inca vreo nu se mai stie cati constanteni de stanga, centru, dreapta!"

2 comentarii:

  1. Esti terminat, Capsunarule! Cu totii stim ca esti persoana juridica si, Capsunar fiind, stai in iarba, deci o distrugi, baaa!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa mor daca am calcat! am vrut sa ma bag in iarba sa fac poza mai bine da' umbla tanti aia cu bilete de parcare si am fugit repede sa nu ma prinda...

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!