.

6 iun. 2011

Capsunarul si 10000 de specialisti

Eu n-am inca 15000 ca altii...
Am facut blogu' asta ca sa ma bag singur in seama. Un prieten care are www.constanteanul.com mi-a zis cand m-am intors in tara sa-mi fac un blog. L-am facut! Si uite ca acum am implinit 10000 de vizualizari. Nu e mult, stiu! Dar tot e mai bine decat sa vorbesti singur... Ce sa zic... va multumesc pentru atentie si va mai astept pe la mine.
Acuma ca m-am laudat destul (pentru unii m-am facut de ras cu numere d'astea) trecem mai departe. Astazi nu vorbim despre vizita lui Dan Diaconescu in Direct la Constanta, nici despre E-coli si nici despre programul de guvernare USL (chiar n-are rost). Astazi vorbim despre pasarile care se caca pe masina mea! Bah m-au disperat astea.
Nu exista sa-mi spal si eu masina ca pac vine un cacatoi de pescarus sau de cioara. A venit unu' de pescarus pe parbriz de n-am mai vazut traficu' vreo 100 de metri. Dupa aia o cioara mi-a tras una pe oglinda retrovizoare de am zis ca o sparge. Poate va intrebati de unde stiu care e de pescarus si care e de cioara? Pai stiu ca m-am informat! Asa cum bine stiti eu provin din massmedia si ma informez inainte sa scriu! E adevarat ca am revolutionat putin informatia in sensul ca eu ma informez de la o singura sursa dar care imi confirma stirea de trei ori! E o metoda noua care nici nu stiu daca functioneaza... dar mie imi place noul... asta e! Asa ca l-am intrebat pe ala de la spalatorie: Bah e de pescarus asta? Da! Esti sigur? Da dom'le! Deci e de pescarus! Da! Ok...
P.S. doar pentru pescarusi si pentru ciori: Am si eu o intrebare: Voi va cacati si pe aia cu decapotabile sau urmariti numai masinile mai vechi asa ca a mea? Pentru ca sa stiti ca chiar daca Escortu' meu pare de cacat merge bine totusi!
P.S.: pentru toata lumea: dau si eu o bere la care ma citeste... da click mai jos pana nu ma acuza astia de la YouTube ca le-am furat videou'...

4 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!