.

3 mai 2011

Capsunarul si ramanerea fara apa

SC PEGAMONT SA - cea mai varza societate pe actiuni din lume

Daca eram actionar la astia vindeam imediat actiunile si nu recunosteam in viata mea ca am avut vreodata actiuni la ei. Ia cititi ce scrie la ei pe site:

"Mircea Apostolescu, administrator: In cei peste 10 ani de existenta, efortul nostru a fost permanent orientat catre o imbunatatire continua a calitatii si a activitatilor desfasurate, incercandu-se armonizarea relatiilor dintre firma si clientii ei si a relatiilor dintre angajatii nostri, pe care-i consideram cel mai important capital.
Dorim sa-i asiguram pe toti partenerii nostri ca profesionalismul, seriozitatea si constiinta lucrului bine facut sunt concepte care vor sta intotdeauna la baza intregii noastre activitati. Deviza noastra: Calitate si promptitudine!"

Gata? E ok? S-a priceput mesajul? Bine... Acum hai sa anlizam, din punct de vedere, ce vrea sa zica administratoru' la astia. Da mai bine nu mai analizam nimic si vedeti voi video asta pe Reporterntv:

http://www.reporterntv.ro/stire/localnicii-din-lumina-navodari-corbu-si-zona-midia-au-ramas-fara-apa

Daca nu aveti chef sa va uitati treaba voastra... dar daca v-ati uitat v-ati dat seama de ce "profesionalism" si de ce "imbunatatire continua a calitatii" vorbeste administratorul lu' astia. Daca dupa 10 ani fac asa ceva va dati seama peste 10 ani ce-o sa faca... Intre timp lumea e fara apa din cauza handicapatilor de angajati... angajati pe care SA-ul ii considera "cel mai important capital". Nasol! Daca asta e capitalul lor inseamna ca nu au lovele nici macar sa plateasca daunele produse.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!