.

16 mai 2011

Capsunarul si evenimentele

Daca va intereseaza ce se'ntampla...
... sunt sigur ca nu o sa vreti sa aflati de la mine! Viziunea mea asupra omenirii este total opusa cu suma viziunilor radical din optica la patrat, asa ca... Dar, pentru cei care ma citesc din obligatie de serviciu sau din plictiseala o sa fac efortul sa ma exprimez cat mai explicit in asa fel incat poate o sa inteleg chiar si eu ceea ce scriu!
Daca nu ati inteles nimic din cele scrise mai sus nu va bateti capu' ca oricum nu era important! Ce e important e ca pedeleu' are un sef! Nu pot spune ca are un nou sef pentru ca e acelasi! Ceea ce s-a intamplat sambata se stia inca de luni... de luni de zile adica se stia ca Blaga nu are nici-o sansa desi personal m-am ridicat de pe fotoliu cand a vorbit! Am vrut chiar sa pornesc o mica revolutie, dar, dupa ce i-am tinut un discurs politic de exact 20 de secunde, nevasta-mea m-a pus imediat la punct si m-a trimis dupa paine ca nu mai iera.
La Navodari chiar a avut loc o revolutie! S-a declansat razboiul impotriva italienilor care vor sa-si aduca gunoaiele in mod oficial la Navodari (si mai nou si la Iasi). Dupa ce 8 ani de zile nu am auzit altceva in Italia decat "strainii sa plece acasa la ei" acum ca am venit acasa dau tot peste italieni? In sfarsit... se pare ca chiar colegii de coalitie uselista a primarului Matei sunt cei care il sapa asa ca misiunea navodarenilor de a-i opri pe emigrantii italieni va fi deosebit de grea! Cine stie, poate va salveaza pedeleu' ca tot are sef care vrea sa dea bine la imagine in teritoriu!
Moment istoric: Capsunarul a vizitat Muzeu' de Arta
si a reusit sa se abtina de la a scuipa seminte pe jos pentru
mai mult de o ora... Vorba romanului: Impossible is nothing!
Ah, sa nu uit, poza e ciordita de la Adevarul fara sa stie nimeni!
Trebuie sa recunosc... Imi pare rau, dar nu pot ascunde acest lucru la nesfarsit. Sambata seara am fost la... muzeu. Da! Recunosc! Cu ocazia Noptii Muzeelor am fost la Muzeu' de Arta din Constanta. Nu a fost vina mea, va rog sa ma credeti! Am fost obligat. Am vazut Grigoresti, Tonizi, Luchiani si m-am indragostit de Bernea! Nu suuuunt ghei! Raman idolul femeilor (mai ales fetele de la anul doi Jurnalism de la Saguna cica ma citeste noaptea pe ascuns) dar il iubesc pe Bernea. Sunt inca la faza in care nu stiu daca sa recunosc ca am fost dobitoc ca nu am intrat pana acum in Muzeul de Arta... Nu recunosc! Dar va dau un sfat: daca nu vreti sa ajungeti in situatia la fel ca mine (adica dobitoci, dar eu nu recunosc) mergeti la Muzeul de Arta sa vedeti lucruri frumoase. Uite mi-au dat lacrimile... dar tot nu recunosc!
Eu nu am jurat, dar voi spune intotdeauna adevaru' si numai adevaru'! Eu nu vad nimic prin ochelarii mei de soare, dar nu ii scot de la ochi pentru ca sunt latin! Latinii au cei mai negrii si mai netransparenti ochelari de soare din lume! Nu se vede nimic prin ei, dar important e sa se vada firma si ai mei sunt de firma! Protectia cu uveu' de grad 4 e chiar interzisa pentru soferi, dar e inutil sa va povestesc ca toti soferii au uveu' 4 si noroc ca le zice gipiesu' pe unde sa mearga! In Italia am vazut unu' care era sa-si rupa gatul intr-un depozit! Desi nu se vedea nimic ala nu si-a scos frate ochelarii de la ochi! Nu stiu de ce v-am spus toate astea, dar important e ca e adevarat.
Astept cu nerabdare sa inceapa neoficial sezonu' si sa se dea drumul la cluburi! Nu pentru ca sa merg eu p'acolo, dar ca sa schimbe dracu' astia muzica. M-am saturat de aceeasi muzica de anu' trecut! Gata! Chiar in momentul in care scriu canta (pentru a 4000 oara) aia cu "aimaaaa lon, lon, lonliii hart" de care sunt suprasatul! E inutil sa schimb canalu' ca dau peste alta la fel de rasuflata...
Inchei cu un eveniment de natura sexuala! Pe directoru' FMI, Dominique Strauss Kahn, l-a dat una in gat ca a vrut s-o violeze. Mie mi se pare normal s-o violeze in primul rand pentru ca ala e director la Femeii! Daca va uitati pe vremuri la Dosarele X atunci va spun ca un sondaj foarte recent spune ca Strauss ar castiga alegerile in Franta din primul tur in fata lu' Sarkozy! Ce chestie! El trebuia sa se intalneasca si cu Merkel ca sa discute de ajutorul pentru Grecia asa ca, dupa parerea mea si la un vecin de-al meu, Sarkozy are pe cine sa dea vina in caz ca acuzatia de viol nu tine... Oricum omu' e in rahat pentru ca istoricul lui il arata ca un mare Don Juan... dar repet: e director la Femeii!
P.S.: Celor care ma acuza ca nu respect regula de aur a jurnalismului si nu verific o stire din cel putin 3 surse le spun doar atat: eu am trecut de faza asta in sensul ca acum mie imi ajunge o singura sursa, dar care imi confirma stirea de 3 ori! Stiu ca sunt genial asa ca nu trebuie sa va chinuiti sa mi-o spuneti...

3 comentarii:

  1. Capsunarescule incoeranta coerenta de care dai dovada e admirabila.Si sa sti ca nu m-am chinuit s-o spun pe-asata,mi-a iesit din suflet fara durere si grimasa:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) incoerenta coerenta! asta o sa ramana celebra! o sa ramai in istorie Anonimule!:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. anonimA sunt Capsunarule....anonimA:)

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!