.

11 mai 2011

Capsunarul si cainii vagabonzi

Eu n-am nimic cu ei...
Pe bune! N-am nimic cu ei in primul rand pentru ca nu mi-e frica de ei! Nu mai pot eu ca sunt 3 sau 12! Nu mi-e frica si cu asta basta! Mi-e mai frica de unu' cu stapan! Dar nu de caine mi-e frica... de stapan mi-e! Pentru ca am intalnit pe pielea mea stapani imbecili care zic "Ia-l!" doar ca sa arate ce smecher si-a dresat el bestia!
Am citit ca au omorat vreo 200 de caini pe la Botosani! I-au omorat si i-au bagat in saci! Ce sa zic... e usor sa omori 200 de caini in custi! E mai greu sa-i bagi in saci decat sa-i omori.
Rezolvarea problemei cainilor comunitari nu o are nimeni! Asta pentru un simplu motiv! Nici chiar cei care lupta pentru apararea animalelor nu stiu ce sa faca cu ele! Ei zic ca sa ii tina in spatii amenajate special, cu bani de la primarie...
Din pacate primariile nu dau lovele daca nu se vede si nu se aude! Si intr-o tara unde oamenii castiga 200 de euro pe luna e chiar periculos sa dai vreo 10.000 de euro pentru cazarea cainilor vagabonzi! Eu daca as fi primar n-as da! Risc sa nu ma voteze nici chiar iubitorii de animale!
Afara au rezolvat problema... i-au luat acasa! Pana sa plec p'afara auzeam de la altii: "Prostii aia de straini duc caini vagabonzi in lesa! Hahaha!" Cu alte cuvinte nu erau la fel de "rafinati" ca noi, care ducem in lesa doar de la pechinez in sus! Am ajuns afara si am constatat ca asa era! Aia duceau in lesa caini care la noi veneau cel mult considerati vagabonzi. Ii duceau la plimbare, le strangeau rahatu' cu paleta, le luau haleala din aia de caini... Si daca se luau si ei dupa vreo pisica le zicea ca nu e voie! Mi-au placut la faza asta...
Eu nu stiu ce sa zic despre omorarea celor 200 de caini la Botosani. Adevarul e ca nu stie nimeni ce sa zica. Asta e la Romania. Ce nu are rezolvare se ascunde sub covor. Dupa aia se face putin tam-tam prin presa (tot fara solutii) si cu asta basta.
Pentru mine e egal. Daca ii lasa pe strazi nu-i nici un fel de problema! Daca ii baga in custi pe bani publici chiar sunt bucuros! Daca lumea o sa-i ia acasa e si mai bine! Daca ii omoara... asta e! Fiecare tara face cat o duce capul... adica pe locuitori ca Tara nu are nici-o vina!
P.S.: Si mai e ceva... cand o sa aveti ceva cu pisicile sa-mi comunicati! Ca de la alea chiar ca va pornesc al 3-lea razboi mondial! Au incercat la Roma si erau sa ramana fara ochi! Dar nu pentru ca ii zgariau pisicile! Nu! Lumea ii zgaria!!!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!