.

21 apr. 2011

Capsunarul si garajul

Cu garaj, fara garaj
Imi aduc aminte ca pe vremea lu' Ceasca erai smecher daca aveai garaj! Mai smecheri decat aia care aveau garaj la casa (ca era mai usor sa zicem) erau aia care aveau garaj la bloc. E un bloc pe langa ICIL (stiu ca nu mai e ICILu', dar ca sa va dati seama de zona) care are garaje la parter. Despre cei care locuiau in blocul ala vecinii mei aveau numai cuvinte de lauda amestecate cu frica... la urma urmei nu era bine sa te pui rau cu unul care locuieste intr-un bloc cu garaj la parter ca nu aveai de unde sa stii cine e.
Eu urasc garajele! Am avut garaj la subsol si mi-a halit ficatii... Toata ziua veneau aia si rupeau ca nu e la norma ca mai trebuie 7-8000 de euro pentru schimbat antiincendiul, ca trebuie panouri nu stiu de care, ca trebuie contoar pe fiecare garaj... mentionez ca ca sa-mi bag eu masina in garaju' asta trebuia sa fac vreo 16 manevre si din cauza asta masina statea 90% p'afara. Dar plateam pentru el de imi iesea pe nas... desi la inceput eram bucuros ca mi-am tras apartament cu garaj!
Asa ca am inceput sa le urasca de-a binelea si anunt toate masinile pe care le voi avea in propietate de azi inainte ca nu vor pupa nici macar 1 ora de garaj! Mai e si chestia ca mergi si tu cu masina pe unde ai treaba si vrei sa parchezi... Parcare interzisa! Nu reiese din vreun semn de circulatie ci dintr-o scriere cu vopsea alba pe garaju' lu' Mos Tagarta care are casa la strada! Eu turbez cand vad asta! Bai Primariilor sa stiti si voi ca eu o sa parchez de-al dreacu in fata la astia pana cand o sa vad langa scrierea "Nu parcati garaj!" si numarul de autorizatie din care reiese ca Mos Sacaz a platit pentru SPATIUL PUBLIC situat in fata garajului care este! Sa vad acolo scris ca Mos Papleac are dovada ca a platit pe an (si sa controlati ca nu a platit un an si o tine valabila pentru 15) taxa pentru OCUPAREA SPATIULUI PUBLIC pentru ca are el garaj acolo! La ora asta nu poti sa te dai cu masina fara sa gasesti tot felul de scrieri care mai de care mai amenintatoare... ca pulii mei doar au platit doar vopseaua si isi permit sa scrie mult! Poate unii platesc, nu zic nu, dar eu daca nu vad numar de autorizatie ceva nu cred! Asta e!
Intre timp se pare ca mai e cineva de acord cu mine! Primarele Navodariului care este el le-a facut o surpriza de Paste posesorilor de garaj pe strada Ghioceilor! Le-a pus la pamant! Momentan e naspa pentru ca nu au ridicat inca molozul si alte chestii, dar cand va fi curatenie cred ca locuitorii zonei vor fi de aproximativ 16 ori mai fericiti! Sau poate mai tristi... cine stie! Dupa mine ar putea sa puna la pamant toate garajele din tara si cred ca ar fi cel mai mijto...
P.S.: Si ca sa va demonstrez cat de naspa e pentru masini tinutul in captivitate, azi dimineata vecinu (ramas fara garaj dupa atacul fortelor NATziO) umbla cu cablurile de curent pentru ca nu pornea tezauru'! Deh, ce sa-i faci... daca a tinut-o la caldura tot timpul a devenit sensibila si masina aia... acuma cum da putin de frig hop incepe sa stranute...




Un comentariu:

  1. ar fi superb daca florile alea ar avea si miros, daca s-ar planta si doi-trei copaci care sa faca umbra cand sunt 30° si daca... nu mai continui ca poate ma trezesc cu vreo caramida-n geam :)))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!