.

19 apr. 2011

Adevarul de Seara Constanta vrea sa ma ruineze!

Comunicat de b(logg)resa

In urma unui articol aparut astazi, nu stiu in cat suntem aprile 2011, pe pagina online a Adevarului de Seara Constanta reiese ca eu am un nume de uman, un chip de uman si stiu sa scriu si sa citesc! Tin sa precizez ca voi actiona pe toate caile, aleile si bulevardele legale posibile pentru ca imaginea mea a fost facuta harcea-parcea! Cum poti sa compari o capsuna dulce si zemoasa, care face deliciul femeilor (mai ales cu frisca si sampanie) cu ala din poza? Mai mult decat atat, eu m-am straduit mult pentru numele asta! Ce-o sa zica colegii mei? Ce-o sa zica lumea la alimentara cand va merge la cumparaturi? Vor vedea capsuni in oferta si vor zice "Nu e mah capsuni! E ala de l-au dat in Adevarul de Seara Constanta!"
Lupta mea pentru emanciparea Capsunarilor va continua! Nu ma las batut de un articol de presa! Voi demonstra intregii tari ca Capsunarii are si ei drepturi... nu numai obligatii! Voi cere daune morale, materiale... tot ce se termina in "ale" voi cere!
Si asa cum a zis si presedintele Basescu (care iubeste capsunile mai ales cand acestea trimit multi euroi in tara) voi incheia si eu nu inainte de a multumi celor de Adevarul de Seara Constanta pentru ca si-au consumat timpul si spatiul (pe ueb) cu mine: Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!
P.S.: Basescule, pentru faza care ai facut-o in Italia (aia cu multumirile pentru lovele) sa-ti fie rusine de 150 ori mai mult decat lu' Dinu Patriciu! Oi fi eu un aliment de desert da n-am uitat...

8 comentarii:

  1. Asa-ti trebuie! Ai grija la „ale“. Dex-ul este mai mult decat generos....

    RăspundețiȘtergere
  2. mai capsunarule tu esti pa mana cu astia ma???:)))ca daca nu, te public la mine pe muro la fasebuk,aici in tara unde s-a inventat capsunaritul si te fac vedeta razbunatorule:))

    p.s. astept contestacion:))

    RăspundețiȘtergere
  3. frate Como en casa... vedeta nu vreau sa ajung pentru ca mi-e frica de paparati din aia cum le zice;))) dar faptul ca ii cunosc pe cei de la Adevarul de Seara Constanta nu pot sa-l neg... si ii mai cunosc si pe aia de la inca vreo 5 ziare in afara de ei;))) asta e! cand esti acasa nu ai cum sa nu-ti cunosti fostii colegi:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. UPS!:))RAZBUNATORULE,nu-mi zice ca esti ziarist!mama...ce razbunare am eu cu bransha ta!!:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Frate (nu ca ai fi fratele meu de sange, dar frate de gandire) te aprob.
    Eu am stat doar un an si-n timpul anului asteptam sa se termine contracutl sa plec acasa,pt ca am dedus singura ca puteam sa fac acasa,ce faceam si acolo.
    Parerea mea e ca 80 dintre romanii de acolo fac ceea ce ar fi facut si aici: supravietuiesc.
    Partea proasta e ca multi nu recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Fetita Junglei: felicitari pentru un an... eu m-am trezit dupa 8:))))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!